Ove dijete su za onih koje cvrsto odlucile da izbace nekoliko kilograma koji se nece uskoro vratiti. Idealne su kao prvi korak ka promene nacina ishrane i lepoj liniji zauvek.

 • Dijeta za mršavljenje ili za očišćenje organizma?

  Dijeta za mršavljenje ili za očišćenje organizma?

  Danas postoji mnogo različitih programa detoksikacije i čišćenja organizma i raznih organa. Knjige i časopisi čitaocu nude razne metode čišćenja: od čajeva i infuzija do potpunog gladovanja.

  Saznaj vise
 • Sportska dijeta za ravan stomak

  Sportska dijeta za ravan stomak

  Tipično, dijete Vas teraju da ograničite svoju ishranu ili da se odreknete određenih namirnica. One daju brze rezultate: sa smanjenjem kalorija telo počinje da sagoreva masti, dok vi osećate jaku glad, a nakon dijete kilogrami se vraćaju...

  Saznaj vise
 • Medicinska dijeta

  Medicinska dijeta

  Medicinska dijeta (dijeta broj 8, kako se ona još zove), je stvorena od strane nutricionista i namenjena je, pre svega, za one koje su gojazni. Za ljude čija je osnovna bolest gojaznost, mada medicinska dijeta broj 8 može da se primeni i u pratnji drugih bolesti koje ne zahtevaju posebne dijete.

  Saznaj vise
 • Dukanova dijeta

  Dukanova dijeta

  Tablete za mršavljenje Vam neće biti potrebni, kao ni čaj za mršavljenje. Ukoliko želite da smršate sigurno, pomoći će Vam Dukanova dijeta (dijeta Dukana). Ovaj metod je osnovan na konzumiranju velike količine proteina.

  Saznaj vise
 • Atkinsova dijeta

  Atkinsova dijeta

  Dijeta Atkinsa (američki kardiolog Robert Atkins), napravljena je još pre 40 godina. Ovu dijetu dr. Atkins je stvorio za sebe, kad se borio sa sopstvenom prekomernom težinom. Sada je Atkinsova dijeta popularna širom sveta.

  Saznaj vise