Dijete za brzo mršavljenje. Brza dijeta - je efikasan način za hitni gubitak težine. Moguće je, da će izgubljena kilaža se brzo vratiti. Ali, šta ako vam je potrebno da skinite hitno dva-tri kg? Odgovor - Brza dijeta.

 • Minus 3-4 kg za 5 dana

  Minus 3-4 kg za 5 dana

  Sigurno brz rezulta,t ali se kilaža može vratiti nakon 3-4 nedelje ukoliko se vratite običnoj neograničenoj ishrani.

  Saznaj vise
 • Mesečeva dijeta

  Mesečeva dijeta

  Mesečeva dijeta je veoma originalna i neobična. Dijeta je osnovana na posmatranju reakcije ljudskog tela, u zavisnosti od ciklusa meseca. Mesečeva dijeta se zasniva na naučnim istraživanjima, jer je dokazano da Mesec utiče na ljudski organizam, raspoloženje i fizičko stanje.

  Saznaj vise
 • Grejpfrut dijeta – minus 5 kg za 7 dana

  Grejpfrut dijeta – minus 5 kg za 7 dana

  Zahvaljujući grejpfrut dijeti lako možete da izgubite 3-5 kg tokom nedelje. Zbog visokog sadržaja vitamina, grejpfrut će pomoći organizmu da se bori sa virusima, naročito zimi i u proleće, kada mnogi ljudi pate od nedostatka vitamina.

  Saznaj vise
 • Posle praznika – na dijetu

  Posle praznika – na dijetu

  Svi mi se obično prekomerno najedemo za vreme praznika ili godišnjeg odmora. Da odbijemo delikatese koje nam pruža praznični sto – nije moguće. Ali posle takvih preterivanja Vašem organizmu oštro je neophodan odmor…

  Saznaj vise
 • Dan jabuke: ukusna navika za mršavljenje

  Dan jabuke: ukusna navika za mršavljenje

  Dijeta od jabuke je idealna za mršavljenje. Jabuka je veoma vredno voće, u kojem su prisutni neophodni vitamini i minerali. Preporučuje se jedan “Dan jabuke" svake nedelje.

  Saznaj vise