Fitnes - od engleskog "to fit" prevodi se kao "Odgovarati. Biti u dobroj kondiciji". Fizička aktivnost i sport su najbitni komponenti zdravog načina života. Lepo telo je rezultat redovnih vezba, kao i pravilne ishrane. Nas sajt će vam pomoći da nađete svoj individualni put ka savršenstvu! Jer, kako kaže narodna uzrečica: “U zdravom telu je zdrav duh!”.

 • Kako da suzite struk brzo?

  Kako da suzite struk brzo?

  Aerobik sužava struk! Možete primetno suziti deo struka i otarasiti se sala na stomaku ukoliko budete samo... hodali.

  Saznaj vise
 • Pokret je najbolji pomoćnik dijeti

  Pokret je najbolji pomoćnik dijeti

  Svima nam je poznata neophodnost redovnog vežbanja u teoriji, ali u praksi često na prvom mestu stavimo sasvim druge stvari. Međutim, fizička aktivnost jeste jedan od uslova za uspešno mršavljenje i održavanje forme.

  Saznaj vise
 • Nordijsko hodanje (video)

  Nordijsko hodanje (video)

  Nordijsko hodanje je lagan i efektivan trening za čitavo telo. Ovu tehniku su otvorili 1997. godine u Finskoj. Ne treba smatrati ovaj način hodanja sličnim skijanju. Nordijsko hodanje je, pre svega, letnji trening.

  Saznaj vise
 • Ako se gušiš, vežbajući na treningu

  Ako se gušiš, vežbajući na treningu

  Nije retko da se pojavi gušenje za vreme aktivnog vežbanja. To je normalno, jer srce počinje da kuca brže. No, kad je gušenje znak da hitno prekinete trening?

  Saznaj vise
 • Da li smete da pijete na treningu?

  Da li smete da pijete na treningu?

  Stručnjaci se ne slažu u odgovorima na pitanje: da li smete da pijete vodu za vreme fizičkog treninga. Neki kažu da se treba uzdržavati od tečnosti celi trening, drugi preporučuju da pijete što više. Dakle...

  Saznaj vise