Sve sta treba da znate o svom telu, mrsavljenju, sportu, a takodje rezultati razlicitih istrazivanja, nacicete ovde. Mrsavi pametno sa nama.

 • Pokret je najbolji pomoćnik dijeti

  Pokret je najbolji pomoćnik dijeti

  Svima nam je poznata neophodnost redovnog vežbanja u teoriji, ali u praksi često na prvom mestu stavimo sasvim druge stvari. Međutim, fizička aktivnost jeste jedan od uslova za uspešno mršavljenje i održavanje forme.

  Saznaj vise
 • Ako se gušiš, vežbajući na treningu

  Ako se gušiš, vežbajući na treningu

  Nije retko da se pojavi gušenje za vreme aktivnog vežbanja. To je normalno, jer srce počinje da kuca brže. No, kad je gušenje znak da hitno prekinete trening?

  Saznaj vise
 • Specijalni grudnjak za fitnes

  Specijalni grudnjak za fitnes

  Odlučili ste da počnete fizičke vežbe? Krenite od kupovine specijalnog sportskog grudnjaka!

  Saznaj vise
 • Saznaj kako ti trošiš kalorije kod kuće

  Saznaj kako ti trošiš kalorije kod kuće

  Greška je da aktivno troše kalorije samo oni koji se bave sportom. Ipak sportisti, naravno, potroše više energije za vreme treninga, ali i prosečna domaćica kad radi obične kućne poslove aktivno mršavi jer na sat troši dosta kalorija.Izgleda čudno, ali mi trošimo energiju čak i kada spavamo i jedemo

  Saznaj vise
 • Da li si gojazna? Saznaj svoj Indeks Telesne Mase

  Da li si gojazna? Saznaj svoj Indeks Telesne Mase

  Indeks telesne mase (ITM) - broj, koji dozvoljava procenu odnosa težine i visine čoveka. Na taj način možete saznati da li imate prekomernu težinu i da li treba da smršate ili Vam dijeta uopšte potrebna. Indeks telesne mase je pronašao belgijski statističar i sociolog Adolf Kuetelet 1869. godine.

  Saznaj vise