Ova kategorija je namenjena za žene, koje žele da izgledaju savršeno! Ne svaka od nas, nažalost, ima finansijsku mogućest i slobodno vreme za redovnu posetu salona lepote. Zato će naš sajt postati za vas svojevrsnim ličnim kosmetološkim konsultantom. Naši saveti će vam pomoći da postignjete tajne lepote u kućnim uslovima!

 • Borimo se sa borama

  Borimo se sa borama

  Zapadni kozmetičari su stvorili najbolji recept maske protiv bora koju može da napravi svaka žena, a i muškarac, kod kuće. Efekat ove maske ćete osetiti već posle 15 minuta nakon tretmana!

  Saznaj vise
 • Voliš bazen? Boj se hlora!

  Voliš bazen? Boj se hlora!

  Voda u bazenima se obično dezinfikuje hlorom. Za razliku od drugih skupih i kvalitetnih dezinfikujućih sredstava, hlor je veoma štetan za kožu i kosu. Kako se zaštititi od negativnog uticaja? Čitajte dalje...

  Saznaj vise
 • Maslinovo ulje – spasenje od sunca

  Maslinovo ulje – spasenje od sunca

  Stiže sezona plaže. Morska slana voda i Sunce su jako opasni za našu kosu, pogotovu oštećenu i farbanu. Kako da je spasite? Maslinovo ulje stiže Vam u pomoć.

  Saznaj vise
 • Laminacija kose kod kuće

  Laminacija kose kod kuće

  Namučile ste se sa nepokornom, raščupanom ili kovrdžavom kosom? Postoji rešenje – laminacija. U salonima lepote ovo košta veoma mnogo… Ali postoji način da to uradite same kod kuće.

  Saznaj vise
 • Medeno uvijanje za mršavljenje

  Medeno uvijanje za mršavljenje

  Upotreba pčelinjih proizvoda u medicini i kozmetologiji se praktikuje odavno. Med je dobar pomoćnik u mršavljenju. Probajte naš tretman "Medeno uvijanje" za smanjenje obima na stomaku.

  Saznaj vise