• Anticelulitno umotavanje kod kuće

  Anticelulitno umotavanje kod kuće

  Umesto skupih tretmana u kozmetičkim salonama, koristite protiv cellulita proveren, siguran i star metod zagrevajućeg umotavanja sa sirćetom kod kuće.

  Saznaj vise
 • Eterična ulja - tajna vaše lepote

  Eterična ulja - tajna vaše lepote

  Mnoge od nas kupuju skupe kreme za kožu zbog reklamnih obećanja. Ali malo ko zna da najbolju kremu, odgovarajuću konkretno Vašoj koži, možete napraviti kod kuće od sasvim jeftinih sastojaka.

  Saznaj vise
 • Kafa: korist ili šteta?

  Kafa: korist ili šteta?

  Kafa je verovatno najpopularnije piće ovog veka: neki tvrde da bez toga ne mogu da žive ni jedan dan, drugi okrivljuju mirišljavo piće za sve grehe, od propadanja zuba do naglog porasta krvnog pritiska i srčanih napada. Hajde da vidimo šta je šoljica kafe - korist ili šteta?

  Saznaj vise
 • Maske Kleopatre od meda za lepotu lica

  Maske Kleopatre od meda za lepotu lica

  Najpoznatija kraljica u istoriji, Kleopatra, koja se slavila po nezemaljskoj lepoti, obožavala je kupanje u kadi sa mlekom i medom. Zbog blagodetnih svojstava meda i današnji kozmetolozi prave mnogo kozmetickih sredstava na osnovu ove čudesne namirnice!

  Saznaj vise
 • Pušenje pobeđuje gojaznost?

  Pušenje pobeđuje gojaznost?

  Svojim iskustvom vodi se poznati nutricionista Allan Karr. Da li stvarno pušenje pomaže u borbi sa prekomernom težinom? To je najveća greška žena koje menjaju obrok za cigaretu nadajući se da će na taj način brže smršati. Nikada pušenje ne pomaže da izgubite na težini - zapamtite ovo!

  Saznaj vise