• Koktel od grejpfruta protiv prehlade

  Koktel od grejpfruta protiv prehlade

  Tokom sezone prehlada i epidemija je prilično opasno aktivno mršaviti. Organizam zahteva sve više kalorija da bi se zaštitio od virusa. Ovaj koktel će Vam pomoći da ojačate imunitet i održite svoje telo u dobroj kondiciji za vreme dijete, snabdete ga vitaminima i poboljšate fizičko stanje.

  Saznaj vise
 • Salata od šargarepe i celera

  Salata od šargarepe i celera

  Niskokalorična salata od šargarepe i celera je savršeno jelo za večeru tokom dijete. Bogata je vitaminima i mikroelementima, što će pomoći Vašem organizmu da se očisti, a pritom nećete biti gladni. Ovu salatu možete da jedete u neograničenim količinama!

  Saznaj vise
 • Salata od celera i jabuke

  Salata od celera i jabuke

  Celer je davno poznat kao bogat izvor vitamina i minerala, osim toga celer je najniskokaloričnije povrće, sa samo 16 kcal u 100 gr! Ovo je odlična varijanta večere ili užine za one koji žele da smršaju! Probajte naš recept salate od celera i jabuke.

  Saznaj vise
 • Cveklenik sa koprivom za vitku liniju

  Cveklenik sa koprivom za vitku liniju

  Ova letnja osvežavajuća supa od cvekle nije samo ukusno i veomo originalno jelo, već i vitaminska „bomba“, a takođe izvor gvožđa i vlaksna za Vaš organizam.

  Saznaj vise
 • Zeleni čaj za mršavljenje

  Zeleni čaj za mršavljenje

  Kineski zeleni čaj - to nije samo piće, koje je došlo do nas iz Kine. Već i lekovit je koktel vitamina i minerala. A savremene žene koriste zeleni čaj kao efikasno sredstvo da smršaju, i tablete za mršavljenje vama neće trebati! A evo zašto…

  Saznaj vise