Zeleni čaj za mršavljenje

Zeleni čaj za mršavljenje

Kineski zeleni čaj - to nije samo piće, koje je došlo do nas iz Kine. Već i lekovit je koktel vitamina i minerala. A savremene žene koriste zeleni čaj kao efikasno sredstvo da smršaju, i tablete za mršavljenje vama neće trebati! A evo zašto…

Zeleni čaj je odlično sredstvo za lečenje upale bešike, on štiti od radijacije, čak i od raka. Pored toga, kineski čaj podstiče dugovečnost, verovatno u tome i leži tajna dugog života tibetanskih planinskih monaha.

 

Tipično je, dijete, koja je bazirana na samo zelenom čaju ne postoji. Da izgubite na težini, potrebno je da ga pijete duže vreme. Na primer, čaj, "Ulun" (Oloong) za mršavljenje je najbolji, jer sadrži u svom sastavu materije, koja deluje na raspad masti. Dovoljno je da pijete samo dve šolje čaja Ulun dnevno.

 

Kineski zeleni čaj reguliše nivo glukoze u krvi, zbog čega se toliko preporučuje u ishrani dijabetičara. Pored toga, zeleni čaj smanjuje apetit, što takođe jako utiće na gubitak težine.
Ali ne mislite da možete odmah izgubiti višak kilograma, ukoliko ste započeli da pijete zeleni čaj. Neki misle, "kupila sam kineski čaj, i svi problemi će biti rešeni, odmah ću ući u malu crnu haljinu!". A u isto vreme nastavljaju da jedu kolače i masnu hranu. U stvari, zeleni čaj - pomaže telu, ali pri tome nije lek od prekomerne težine. Da bi ste efikasno izgubile težinu, potrebno je da se kombinuju upotrebljavanje čaja sa pravilnom ishranom, kao što je uravnoteženi obroci u malim porcijama, dijeta, i ne bi trebalo da se jede posle 18 sati.

 

Većina čajeva za mršavljenje je stvorena na osnovi lišča kineskog zelenog čaja. To su cela lišča ili izvod iz njih. Zeleni čaj pojačava i normalizuje metabolizam, a takođe normalizuje količinu vode u telu. Obično svi ostali sastojci su samo laksativne supstance, koje izvode iz organizma “smeće”.

 

Za kardiovaskularni sistem zeleni čaj je veoma vredan. Respiratorni organi se čiste, mišiće ojačavaju, kao i imuni i nervni sistemi. Zahvaljujući tome čovek se oseća odlično. Između ostalog, ovaj kineski zeleni čaj je efikasan način da se podigne tonus i raspoloženje. Možete čak eliminisati i kafu, jer zeleni čaj će nju savršeno zameniti!

 

Ukoliko želite da promenite nešto u svom životu, da izgubite na težini, postanete lepši, izgledate savršeno i uvek imate srećan pogled, počnjite od malog - pijte zeleni čaj svaki dan po nekoliko čaša, bez obzira na doba dana, i uvek ćete biti u dobroj formi!

Ocena: 4
Dodato: 31.05.2013