• Salata od šargarepe i celera

  Salata od šargarepe i celera

  Niskokalorična salata od šargarepe i celera je savršeno jelo za večeru tokom dijete. Bogata je vitaminima i mikroelementima, što će pomoći Vašem organizmu da se očisti, a pritom nećete biti gladni. Ovu salatu možete da jedete u neograničenim količinama!

  Saznaj vise
 • Salata od celera i jabuke

  Salata od celera i jabuke

  Celer je davno poznat kao bogat izvor vitamina i minerala, osim toga celer je najniskokaloričnije povrće, sa samo 16 kcal u 100 gr! Ovo je odlična varijanta večere ili užine za one koji žele da smršaju! Probajte naš recept salate od celera i jabuke.

  Saznaj vise
 • Škampi i paradajz sa medom

  Škampi i paradajz sa medom

  Probajte ovaj neobični recept salate od škampa i paradajza uz dodavanje meda. Prijatno će Vas iznenaditi ukusna kombinacija ovih morskih plodova uz sveže povrće. Ovo jelo je hranjivo i idealno za vreme dijete.

  Saznaj vise
 • Kupus i kuvana cvekla

  Kupus i kuvana cvekla

  Dijetalna salata od kupusa i kuvane cvekle je veoma pogodna za dijetu. Ova salata sadrži minimalnu količinu kalorija. Međutim, ovde su prisutni vitamini i mikroelementi.

  Saznaj vise
 • „Vitaminska bobma“

  „Vitaminska bobma“

  Ovu salatu autor recepta je nazvao „vitaminska bomba“ zbog bogatog sadržaja vitamina i mikroelemenata u povrću, koje ulazi u sastav salate.

  Saznaj vise