Ovde smo pokušali da vam pretstavimo neke zanimljive informacije o dijetama i gubitku težine, različita istraživanja, korisnu informaciju o hrani, koju mi jedemo svaki dan. Priće o mršavljenju, saveti stručnjaka itd. Sva ova informacija će vam pomoći, da se bez ulaska u frižider, opustite, pobegnjete od posla, kućnih rutina i problema!

 • Nordijska dijeta je bolje od mediteranske?

  Nordijska dijeta je bolje od mediteranske?

  Stručnjaci tvrde da se nordijska ishrana smatra boljom alternativom od mediteranske. Istraživači veruju da će se pečenje od jelena i divlje bobice dopasti onima koji ne vole morsku hranu.

  Saznaj vise
 • Mrsavi.rs sada i na fejsbuku

  Mrsavi.rs sada i na fejsbuku

  Najbolji sajt o mršavljenju i zdravom načinu života sada i na facebook-u! Mršavi.rs poziva Vas da se pridružite profilu Mršavi Pravilno, i da što brže saznajete poslednje vesti iz dijetologije, nove popularne dijete, a takođe mnogo korisnih informacija o zdravom i efektivnom mršavljenju!

  Saznaj vise
 • Hoćeš roditi? Baci cigaretu

  Hoćeš roditi? Baci cigaretu

  Naučnici sa belgijskog Instituta Hasselta su objavili zanimljivu statistiku: 2006. godine procenat prevremeno rođene dece u Belgiji je smanjen za 3.13%, 2007 - još za 2.65%, a od 2010. pokazano je da je godišnji pad takvih slučajeva za još 3,5%. Rezultati su neverovatni!

  Saznaj vise
 • Sok umesto vina

  Sok umesto vina

  Francuski naučnici sa Univerziteta u Strazburu su otkrili da sok od grožđa, poput crnog vina, može da spreči razvoj srčanih bolesti.

  Saznaj vise
 • Riblji dani za žensko zdravlje

  Riblji dani za žensko zdravlje

  Losos, morska pastrmka - birajte ribu po svom ukusu i spremajte razna jela od ove ribe najmanje dva puta nedeljno!

  Saznaj vise